Juvan kunta

Koikkalan kesätori ja kyläkahvila

Koikkalantie 1450, 51880 Juva

+358 440 530 032

anu.korpikallio@gmail.com

La 11:00-13:00

Kaiken kansan kesäinen kohtauspaikka keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Tule kylään Koikkalaan ja katsasta kuuluisa kesätori! Kesälauantaisin klo 11-13 järjestettävillä kesätoreilla on runsas valikoima paikallisia tuotteita, satokauden antimia ja torikahvio, josta saa makoisat letut kahvin ja virvokkeiden kera. Koikkalan kesätori houkuttaakin lomalaiset, mökkiläiset ja paikalliset suurin joukoin paikalle tuttavia tapaamaan ja kesän antimista nauttimaan.

Koikkalan kesän ohjelma

10.6. Koikkalan Kylätalolla "Avoimet Kylät"; tule vaihtamaan perennoja ja kuulumisia ja samalla katsomaan, mitä kesällä tapahtuu. Kyläyhdistys myy kahvia, lettuja ja jotain suolaista Kylätalon kahvilassa. Autenttilan ihmisiä paikalla kertomassa itsestään

Koikkalan kesätorit 17.6.-12.8. lauantaisin klo 11-13. Tervetuloa ostoksille tai myymään omia tuotteitasi (toivomme itsetehtyä ja leivottuja tuotteita, ei "markkinakrääsää").

23.6. klo 11-13. Juhannustori poikkeuksellisesti jo juhannusaattona, perjantaina. Koikkalan oma Alisa Kotro esiintyy säestettynä.

6.7. Kiva Kylä/Kuninkaallinen nukketeatteri Koikkalassa: tapahtuman tietoja tarkemmin lähempänä.

22.7 Koikkalan kyläjuhla kesätorin yhteydessä.

12.8. Luonteripyöräilytori. Tule kannustamaan Luonterin ympäriajoon osallistuvia pyöräilijöitä ja hae samalla torilta herkut kotiin ja mökille.

2.9. Koikkalan kesätorin Sadonkorjuutori: satokauden juhlaa ja antimia Koikkan kesätorialueella.

Koikkalan kyläkahvila
Koikkalan kylätalolla toimii kyläkahvila. Kahvilan aukioloajat voit tarkistaa Koikkalan kylän Facebook-sivuilta. Valikoimassa ovat paikan päällä leivotut, herkulliset suolaiset ja makeat kahvileivät, virvokkeet ja jäätelöt. Koikkalan kylätalo sijaitsee osoitteessa Koikkalantie 1486 b3.