Juvan kunta

Soppakalat lähijärveltä - ohjattuja kalastusretkiä ja kirjolohen pilkintää

Juvantie 13, 51900 Juva

+358400761944

matkailu@juva.fi

Lukuisten järvien Juvalla kala nappaa talvellakin. Pilkkiä voit luonnonvesissä ja Samusenlahden kirjolohilammikolla. Pilkkiretken voit tehdä myös kokeneen oppaan johdolla.

Juvalla on paljon luonnonvesiä, ja pilkkionneaan voi jokamiehenoikeuksien nojalla koettaa sekä Saimaalla että sisäjärvillä kautta Juvan. Ohjattuja pilkkiretkiä Juvalla tarjoaa PK-Kalamatkat Oy kokeneen kalastusoppaan, Pasi Kokkosen johdolla.

Kaskiin kylällä sijaitsevalla Samusenlahden onkilammikolla siiman päähän voi saada jalokalaa, sillä lammen kirjolohikantaa vahvistetaan toistuvin istutuksin. Samusenlahden palveluihin kuuluu myös kota, jossa kalastuksen lomassa voi nauttia eväistä ja kuumasta juomasta, tai vaikka loimuttaa saaliiksi saadun kirjolohen.

Pilkkiretkiä Juvan salaisille apajille
PK-Kalamatkojen yrittäjä Pasi Kokkonen tarjoaa unohtumattomia kalastus- ja venematkoja Etelä-Saimaan alueella myös talvella. Palveluihin kuuluvat tarpeidesi mukaan räätälöidyt kalamatkat kokeneen oppaan johdolla. PK-Kalamatkat huolehtii puolestasi tarvittaessa koko elämyspaketin kalastuslupien hankinnasta majoitukseen.
Voit soittaa tai laittaa viestiä Pasille, puh. 050 086 0032, email pkkalamatkat@gmail.com

Punalihaisen pilkintää Samusenlahden kirjolohilammella
Juvalta Puumalaan johtavan maantien siltapenkereen Sulajärvestä erilleen kuromassa, noin 5 hehtaarin laajuisessa virkistyskalastuslammikossa on runsas kirjolohikanta, jota ylläpidetään toistuvin istutuksin. Samusenlahdessa on runsaasti myös luonnonkalaa, jota kirjolohet käyttävät ravintonaan.