Juvan kunta

Juva Camping

Poikolanniementie 68, 51900 Juva

+358 44 239 0745

camping@juvacamping.com

Tällä laadukkaalla, neljän tähden leirintäalueella majoitut mukavasti mökissä, teltassa tai karavaanarialueella. Monipuolista tekemistä riittää kaikenikäisille.

Juva Camping on siisti ja hyvinhoidettu leirintäalue valtatie 14:n varrella, lähellä Viitostietä. Leirintäalueella on valittavana mökkimajoitusta kahden henkilön mökeistä kahdeksan henkilön saunalliseen mökkiin. Majoittautua voi myös leirintäalueella.

Hyväkuntoisissa ja siisteissä huoltorakennuksissa on mukava asioida, ja puhdasvetisen Jukajärven rannalla sijaitsevassa kahdessa rantasaunassa saa kelpo löylyt.

Vastaanottorakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa voi oleskella sisällä ja aurinkoterassilla. Valikoimaan kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, grilliruoka-annokset ja ruokajuomat. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintolan yhteydessä toimii myös kioski. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä, pelivälineitä, potkulautoja ja minigolf-välineitä.

Uimaranta on hiekkapohjainen ja matala, joten se soveltuu hyvin myös pienemmille lapsille. Alueella on minigolfrata, kaksi leikkipaikkaa lapsille sekä pelikenttä, jossa voi pelata sulka- ja lentopalloa.

Välinevuokraamosta on vuokrattavissa monipuolinen valikoima harrastusvälineitä. Valikoimaan kuuluu mm. pulpettivene, kanootit, soutu- ja moottoriveneet, SUP-laudat sekä polkupyörät.

Mökit
- saunallinen mökki
- talviasuttava, hirsirakenteinen mökki.
- sähkölämmitteinen sauna.
- vuodepaikkoja: 8

Muista mökeistä löytyy lisätietoja Juva Campingin kotisivuilta.