Juvan kunta

Lomamökki Rantakivi

Paakkarinlahdentie 1, 51900 Juva

+358503434978

anukarkkainen@netti.fi

Lomamökki Rantakivi sijaitsee luonnonkauniilla alueella ja rauhallisella paikalla Juvan Näärinkijärven rannalla. Luontoon pääsee heti terassin rappusilta.

Metsästysseuran laavu sijaitsee n. 2km päässä. Juvan ABC-asema (avoinna 24, kauppa- ja ravintolapalvelut) sijaitsee n. 10 km päässä.

Rantakivi on valmistunut vuodenvaihteessa -06/-07. Mökki on rakennettu samalta tontilta kaadetuista puista, vanhaa käsityöperinnettä kunnioittaen. Lomamökin kaikki sisätilat ovat lattialämmitettyjä, makuuhuoneissa lattiamateriaalina on laminaatti, oleskelu- ja pesutiloissa kivilattia. Sisätilojen lisäksi katettua terassia n. 60 m2.

Puulämmitteinen rantasauna sijaitsee järven rannalla, grillikota, autokatos ja puuvarasto aivan talon läheisyydessä. Uimaranta on hiekkapohjainen. Pihalla on myös hiekkalaatikko ja keinut lapsille.

Lähistöllä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näärinkijärvi on hyvä kalavesi, marjastus- ja sienestysmaastot sijaitsevat aivan mökin läheisyydessä, ja metsissä voi samoilla luonnonrauhasta nauttien. Ratsastamaan pääsee 10 km:n päässä sijaitsevalla ratsutilalla, talvisin lähin, valmis latu sijaitsee 10 km:n päässä, eikä laskettelukeskuksellekaan ole matkaa kuin 20 km. Moottorikelkkoja on vuokrattavissa.

Lisätiedot ja varaukset Huvila.net-palvelussa oheisten linkkien kautta.

Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta!