Juvan kunta

Lomamökki Rantamänty

Paakkarinlahdentie 2, 51900 Juva

+358503434978

anukarkkainen@netti.fi

Lomamökki Rantamänty sijaitsee luonnonkauniilla alueella ja rauhallisella paikalla Juvan Näärinkijärven rannalla. Luontoon pääsee heti terassin rappusilta.

Metsästysseuran laavu sijaitsee n. 2km päässä. Juvan ABC-asema (avoinna 24h, kauppa- ja ravintolapalvelut) sijaitsee n. 10 km päässä.

Kaikki sisätilat ovat lattialämmitettyjä, makuuhuoneissa lattiamateriaalina on laminaatti, oleskelu- ja pesutiloissa kivilattia. Sisätilojen lisäksi terassia n. 25 m2.

Pihapiirissä aivan talon läheisyydessä myös puulämmitteinen rantasauna veden äärellä, grillikota, autokatos ja puuvarasto. Pihalla myös hiekkalaatikko ja keinut lapsille.

Lähistöllä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näärinkijärvi on hyvä kalavesi, marjastus- ja sienestysmaastot sijaitsevat aivan mökin läheisyydessä, ja metsissä voi samoilla luonnonrauhasta nauttien. Ratsastamaan pääsee 10 km:n päässä sijaitsevalla ratsutilalla, talvisin lähin, valmis latu sijaitsee 10 km:n päässä, eikä laskettelukeskuksellekaan ole matkaa kuin 20 km. Moottorikelkkoja on vuokrattavissa.

Lisätiedot ja varaukset Huvila.net-palvelussa oheisten linkkien kautta.

Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta!