Juvan kunta

Vanha Melanen

Juvantie 13, 51900 Juva

+358400863542

huippi90@gmail.com

Tunnelmallinen pieni punainen 'mummon mökki' sijaitsee Juvalla, perinteisessä suomalaisessa maalaismaisemassa Melanen-järven rannalla. Mökille on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: Juva-Savonlinna väliseltä 14-tieltä on mökille matkaa n. 10 kilometriä.

Vanha Melanen on lomalaisten käytössä toukokuusta syyskuun loppuun. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin vuoteet kahdelle henkilölle. Mökkiin tulee lämmin vesi, mutta astianpesukonetta ei ole. Tuvassa on takka ja leivinuuni. Mökissä on wc ja suihku. Pihassa on aitta, jossa kesäaikana on nukkumapaikat neljälle henkilölle. Pihalla sijaisevassa kesäkeittiössä on kaasuhella, takka ja grilli ja oleskelutilaan mahtuu syömään isompikin porukka. Puulämmitteinen sauna on järven rannassa. Saunaan tulee vesi omasta kaivosta, vesiboileri lämmittää veden. Myös saunarannassa on grillikatos.

Harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Perheillekin hyvin soveltuva melonta-pyöräilyreitti Oravareitin melontaosuus kulkee mökin ohitse, eikä pyöräreitillekään ole mökiltä pitkää matkaa. Veneellä pääsee onkimaan järvelle ja lähimaastossa voi lenkkeillä ja pyöräillä. Marjastus ja sienestys on mahdollista lähimetsissä.

Vanha Melanen
- kesäasuttava, yksikerroksinen, veisto/höylähirsinen 60 m² mökki, kesäaikaan käytössä on myös makuuaitta.
- lämmitysmuoto: puu- ja sähkölämmitteinen
- puulämmitteinen sauna sijaitsee järven rannassa, erillisessä rakennuksessa (12 m², 3-4 saunojalle).
- vuodepaikkoja: 2+2 (makuuaitassa lisäksi 4 vuodepaikkaa).
- mökki sijaitsee lähellä lapsille sopivaa, hiekka- ja mutapohjaista rantaa. Rantaviivaa on noin 300 m.

Lisätiedot ja varaukset internetsivulinkin kautta.