Lähde vaihteeksi lumikenkäilemään tai testaa Hasamäen talvipyöräilyreitti.

LUMIKENKÄILY JA MAASTOPYÖRÄILY


Lumikenkäilemään Hasamäen maastoon tai Itäsuolle
 

Juvan vaihtelevat maastot tarjoavat hyvät olosuhteet lumikenkäilylle. Lumikenkäilyä voi harrastaa Hasa Juva Ski Resort -talviurheilukeskuksen alueella, jossa sijaitsee n. 2 km:n mittainen, maastoon merkitty lumikenkäilyreitti.

Mikäli sinulla ei ole lumikenkiä omasta takaa, voit vuokrata parin Hasa Juva Ski Resortin välinevuokraamosta. Katso lisätietoja talviurheilukeskuksen sivuilta, jonne pääset tätä linkkiä seuraamalla

Taajamakeskustan lähellä sijaitsevalla Itäsuolla on lumikenkäilyalue, jonne pääset helpoiten Kuhalammen laavun kautta (laavun osoite on Riekkotie, 51900 Juva). 

Hasamäen lumikenkäilyreitti

Hasamäen huiskaus -talvipyöräilyreitti
 

Juvan taajamakeskustan ja talviurheilukeskus Hasa Juva Ski Resortin välillä kulkee maastopyörille sopiva talvireitti. Sinisin aurausmerkein merkitty reitti kulkee huikean talvisten maisemien halki Juvan taajamakeskustasta Hasamäelle maastossa ja kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reitti on lanattu, joten sen kantaa hyvin leveäpyöräiset maastopyörät. Reitillä voi ulkoilusta nauttia myös kävellen.  

Sähköavusteisen maastopyörän satulassa reitti on parhaimmillaan. Pyöriä vuokraa Hasa Juva Ski Resort, puh. 045 649 8099

Tutustu reitin maasto-osuuteen oheisesta kartasta. Taipaleentieltä alkava maasto-osuus on merkitty sinisin aurausviitoin.